Planet Rodong

Sunday, September 24, 2006

It happened again

I was very determined this will be a different year.It won`t be like last year or the year before that and the year before that also. It will be really different because I shall remember. Since January 1st 2006, I woke up every morning reminding myself not to forget. I have a method which I thought very good. I create a programme inside my mind that when I see such things, I will remember such things. So even if I forget in the morning, there will be clues everywhere to help me remember. Very smart.
But yesterday I was reminded of yet another thing. We can just plan but God decides.
It`s the first day puasa and I was going out of the house to PWTC to check on the MATTA fair there. In my mind I was already calculating the kueh seri muka RM1, Kueh lapis RM1, ikan keli bakar etc to bring back for berbuka. "Balik nanti beli kek yek" my wife gave her order. " Buat apa? " I answered. I like seri muka, why does she want kek? Dia tak posa. I thought. " Kek birthday " added my wife.
I only remembered her birthday about 3 seconds after asking "Birthday saper?"
Hahahaha nasib baik every year macam ni. Jadi dia dah faham sangat dah. I don`t even remember my own birthday. So happy birthday Salina.

24 Comments:

  • salina cannot blame boogey as she has choosen an old forgetful husband.

    happy belated birthday salina.

    By Anonymous Anonymous, at 4:59 AM  

  • Happy Birthday Salina!! Kawe tumpang simpati! hehe.

    Kesian birthday sendiri kena remind org lain belikan, :p. Takper Salina, kawe pon tak de kek dah berapa tahun, haha

    By Anonymous Anonymous, at 11:40 PM  

  • Your forgetfulness about bithdates (even of your own) could mean several things:

    1) You folow the Wahabbi teachings not to selebrate birthday

    2) You always say arway Mummy selalu lupa benda bila pesan pergi kedai and kena pergi semula. Hah! Sekarang awak yang jadi pelupa! :P

    3) Plain ageing!

    By Anonymous Anonymous, at 12:07 AM  

  • hey.... kek saja tak de... on the dot tengah malam, kalau sms dah hantar... kek tu sebab u tak nak.... tak pernah lupa(i m still feeling young).

    salina, awak suruh pakcik tu makan akar lion atau ubat pandai yang arwah pernah makan untuk improve memory. ;)

    By Anonymous ikelah, at 2:04 AM  

  • :D Happy birthday Kak Salina! Dapat kek extra besar ke sebab ada orang tu lupe beddey?

    Kawe tahun ni tak dek sapa belikan kek. Paling kurang kek vegetarian cap Iceland mesti ada. Tahun ni orang belanja makan siam. :D Sedap.

    By Blogger kenakelayan, at 3:03 PM  

  • Hmm you are not alone brother.. I forget dates when I am working.. I sometimes do not know what day it is... a habit that can be bad for the the health at certain times of the year..

    By Anonymous OK, at 8:57 PM  

  • forgetting days and dates to biasalah but not your wife's birthday, not your wedding anniversary.

    by remembering and wishing her birthday, is just like telling... ahaaa... you are getting older. by wishing her the anniversary is just like saying...i am a good husband and we are still together, remember that. ;)

    i guess boogey forgets not because of a strategy of not wanting to tell his wife that she is getting old, but just he is too old to remember. ;)

    By Anonymous ikelah, at 11:24 PM  

  • Mana Mat Derih, Mana Paul Moss? Senyap jek?

    By Anonymous Anonymous, at 12:55 AM  

  • Hehehe.. Kelakar!

    By Blogger neemo, at 3:42 PM  

  • mujurlah masa behdei tu, hari pertama posa. jadi ditabahkan saja hati dan anggap kejadian tu kesan pembawakan orang yang tengah lapar. hai...nasiiiiiiib

    By Anonymous Anonymous, at 12:21 AM  

  • orang lelaki kalau membawa perut boleh mimik macam orang perempuan mengandung jugak ke?

    By Anonymous ikelah, at 1:48 AM  

  • orang lelaki membawa perut? ntah la.. kena tanya yang nanar tu le.. kesan membawa perut, atau nicotine deficiency effect. :)

    By Blogger Panglima, at 2:30 AM  

  • Kawe dah belikan hadiah birthday. Kawe belikan flower vase. Dua bijik sekali. 1 warna hitam, 1 warna putih. It`s not a easy decision to make. Kena buat projection bertahun berdekad baru kawe beli vase tuh. Kena kira bajet 20 tahun baru boleh decide beli. Bayangkan mula dari 2 vase tu, boleh mula chain reaction kena beli cabinet, meja, lampu, rumah, patio etc. Sebab nak padan kan lar pulak. Tapi kawe beli jugak vase tu sebab bila buat case study, salina ni bukan jenis macam tu. Kan? Kan? Kan? Nanti la tunggu seminggu lagi ke kot reaction tu start lambat sikit.

    By Blogger Boogey, at 11:57 PM  

  • I tell you what, forget the vase. Simpan duit tu, jom ajak Salina pergi on another budget vacation! :p

    By Anonymous dith, at 12:02 AM  

  • people always say that "adik beradik perangai sama". Syukur, my b'day tak pernah dilupakan.

    Dr Fadzilah Kamsah kata "Jangan takut menujukkan dan mecurahkan kasih sayang pada isteri sebab setiap kebaikan itu akan dibalas dengan kebaikan. Dan kalau suami itu merajuk biarkan dia merajuk sorang-sorang...bagi ruang kat dia"

    By Anonymous mummy_mira, at 9:45 PM  

  • a person i used to know remarked, "i never celebrate birthdays, anniversaries, etc etc, therefore i never forget anyone's birthday and anniversary".

    too late for most of us, i guess.

    By Anonymous P5, at 3:10 AM  

  • Confusesious said: When your husband is no more afraid to shower love to you then there is reason for you to be afraid. And when your husband merajuk, leave him alone. Give ample space for others to try their luck.

    By Anonymous Confusesious, at 12:09 AM  

  • saya tidak berkata sedemikian. jangan fitnah saya. saya kata, "kalau suami merajuk isteri pujuk dan sebaliknya."

    kalau masing masing ambil sikap tidak ambil peduli dengan beri ruang, bagus juga kerana boleh mencari pasangan lain selepas itu untuk melepaskan ketegangan/stress, ala barat.

    lagi sekali, jangan fitnah saya.

    By Anonymous fadzillah kamsah, at 11:54 AM  

  • When someone is more confused than my humble self, first comes blindness, then denial before he becomes hysterically defensive.
    Another confused philosophy:
    " The most beautiful flower is in the garden not the ones plucked and placed in a vase."

    By Anonymous Confusesious, at 6:04 PM  

  • hahaha... filosofi beurokrat yang miang..... cakap jelah masih awek yang belum disunting yang paling menawan sebab belum diusik ...hehehehe.

    namun kembalilah ke ajaran Islam, guna filosofi yang diasaskan oleh nabi dan kalau guna filosofi lain, ni yang bercerai berai.

    tapi kalau kawin 3-4 bagus jugak!

    By Anonymous no confusion, at 8:59 PM  

  • i thought i understood.

    then in the understanding, i realised i misunderstood almost equal as i am misunderstood.

    so now, i understand that i am more confused than ever. there's no denial in that.

    By Blogger Panglima, at 10:56 PM  

  • Terima kasih atas segala pandangan bernas anda. I`m more enlightened now.

    By Blogger Boogey, at 6:31 PM  

  • I can only roll on the floor laughing my heart out at the above comments. Sekian.

    By Anonymous Anonymous, at 10:23 PM  

  • mak datuk...23 komen. lama tak menyinggah ke blog nih. tak sangka isu ni sangat menarik di kalangan bloggers. tapi cubalah fikir-fikirkan cadangan dith

    By Anonymous Anonymous, at 6:30 PM  

Post a Comment

<< Home